Pöytätennis

PeTon pöytätennistoimintaa tukemassa:

Pöytätennispelaajat harjoittelevat RitolaHallin, Kunto-Lutran, Ilmajoki-hallin ja Kauhajoen Tennishallin lisäksi myös Luomankylän koululla muutaman kerran viikossa. Uudet pelaajat tervetulleita. Peliajat sovitaan jaoston WhatsApp-ryhmässä.

Liity mukaan WhatsApp-ryhmään!

Yhteystiedot: Juha Julmala, 040 681 7610, juha.julmala(a)gmail.com

Toiminta 2020:

Jaoston tavoitteena on tarjota mukavia harjoittelu- ja kilpailuelämyksiä kaikenikäisille. Tavoitteena laajentaa toimintaa uusiin pelipaikkoihin ja saada lisää nuoria mukaan lajin pariin.

Pelaajat ottavat osaa Suomen Pöytätennisliiton alaisiin kilpailuihin ja Pohjanmaa Liigan kilpailuihin sekä 4. divisioonaan kahdella joukkueella.

Pöytätenniksestä:

PeTo järjestää pöytätennistoimintaa laajalla alueella ja haluamme juuri sinut mukaan tämän hienon ja mukavan lajin pariin. Pöytätenniksen harrastaminen ei vaadi suuria panostuksia ja uudet pelaajat otetaan ilolla vastaan. Olemme perustaneet myös Pohjanmaan ranking-sarjan, jossa kuka vain voi pelata ketä vain vastaan ja ilmoittaa tuloksen, jolloin pääsee mukaan rankingiin pelaamaan upeista paikkakuntakohtaisista palkinnoista. Myös Pohjanmaa Liigan kisoissa on sarjoja kaiken tasoisille pelaajille.

Pingiskerhojamme on alkamassa ainakin Alavudella, Ilmajoella, Kauhajoella, Kihniössä ja Peräseinäjoella. Myös Virroilla, Kuortaneella ja Jalasjärvellä löytyy kiinnostusta pöytätennikseen, joten kerhotoiminta laajentuu sitä mukaa, kun saamme uusia kiinnostuneita pelaajia ja vetäjiä mukaan. Jos olet kiinnostunut kerhon tai pelitoiminnan aloittamisesta esim. lähimmällä liikuntahallilla tai kylätalolla niin avustamme mielellämme. Myös pöytien hankkimisessa ja tuen saamisessa pöytähankintaan voimme tarjota apua.

Panostamme matalan kynnyksen toimintaan, jossa mahdollisimman moni huomioidaan ja kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan toimintaan pelaajina, valmentajina, apuvalmentajina, kannustajina jne. Pöytätenniksen perustason harjoittelu ja valmentaminen ei vaadi valtavia resursseja tai tietomäärää, vaan ennemminkin innokkuutta ja positiivista asennetta.

Pöytätennis - kansanomaisemmin pingis - on vauhdikas ja hauska urheilulaji, jonka pelaaminen kehittää reaktiokykyä, ketteryyttä ja nopeutta. Pelatessa kasvaa myös lihaskunto kuin itsestään.

Taitolajina pöytätennis kehittää monipuolisesti vartalonhallintaa ja keskittymiskykyä.  Näiden fyysisten ominaisuuksien kehittymisen lisäksi tarjoaa laji myös mahdollisuuden hauskaan yhdessäoloon. Pöytätennis on nimittäin urheilulaji, jossa eri ikäiset ja eri sukupuolta olevat voivat harrastaa liikuntaa yhdessä.

Lajin vahvuus on myös sen harrastamisen edullisuus, halvimmat mailat maksavat vain muutaman kympin. Pöytätennis on lisäksi urheilulaji, jossa loukkaantumisriski on hyvin vähäinen.

Parhaat pingismailat, -pöydät ja -pallot saat MN-Pingiksestä. Älä osta huonoa markettimailaa tai helposti hajoavaa matalapomppuista pöytää, vaan tee ostoksesi MN-Pingiksessä, jonka halvimmillakin mailoilla kaikki kierrelyönnit mailan eri kulmilla onnistuvat. Kun tilaat tuotteita MN-Pingiksestä, ja laitat tilauslomakkeen seurakenttään PeTo niin saat 10 % lisäalennuksen Joolan valmismailoista verkkokaupan jo valmiiksi edullisista hinnoista.

Lähde mukaan pöytätennistoimintaan. Kysy lisää yhteyshenkilöiltä!

Pöytätennisjaosto
NimiTehtäväPuhelinnumeroSähköposti
Juha JulmalaPuheenjohtaja040 681 7610juha.julmala(a)gmail.com
Antti KuivinenVarapuheenjohtaja
Esa WalliusRahastonhoitaja
Kai AsunmaaJäsen
Pasi KoivulaJäsen
Pasi KärkiJäsen
Juhani TevaniemiJäsen

Harjoitukset:

Luomankylän koululla, Luomantie 130, useimmiten tiistai- ja torstai-iltaisin

RitolaHallissa keskiviikkoisin klo 16.30-18

Alavuden Kunto-Lutrassa maanantaisin ja perjantaisin klo 14 alkaen

Kauhajoen Tennishallilla tiistaisin klo 15-16.30

Ilmajoki-hallilla yhteistyössä Tennis-Ilmajoen kanssa torstaisin klo 15.30-17.30

Kevätkauden harjoitusmaksut:

1 kerta viikossa: 12 € / kk

2 tai useampi kerta viikossa: 18 € / kk

Luomankylän koululla käytössä kahden euron kertamaksu (alle 18-vuotiaat ilmaiseksi). Kauhajoen kerho on maksuton Kauhajoen Koulukeskuksen ja Yläasteen oppilaille.

Kevätkausi kestää toukokuun loppuun asti.

Maksut tilille:

FI15 5338 0220 0692 17 Peräseinäjoen Toive ry/Pöytätennisjaosto

Maksut käytetään ensisijaisesti Toiveen junioritoiminnan hyväksi mm. harjoitusvuorojen kuluihin, välineisiin jne. Pöytätennisjaoston jäsenmaksu sisältyy maksuihin.